Byggstädning för en smidig flytt till ditt nya hem
Byggstädning i praktiken innebär att man avlägsnar de värsta dammen efter renovering, ombyggnation eller nybyggnation.
Kontakta oss

Säker & effektiv byggstädning

Välkommen till Fresh Trend, din professionella partner för byggstädning. Vi förstår att det är en stressig tid när du bygger eller renoverar ditt hem, men vi har lösningen för att göra det enklare för dig. Vår erfarna och högkvalitativa byggstädningstjänst gör ditt hem fräscht och redo för att flytta in. Låt oss ta hand om det jobbiga arbetet så du kan fokusera på att njuta av ditt nya hem.

Byggstädning är en viktig del av byggprocessen och det är viktigt att det görs på rätt sätt för att säkerställa en fräsch och attraktiv byggmiljö. Fresh Trend är en ledande leverantör av byggstädningstjänster och vi erbjuder en omfattande lösning för alla dina byggstädningbehov.

FRESH TREND -

den optimala lösningen för byggstädningen

Vår erfarna och välutbildade städtrupp har den kunskap och erfarenhet som krävs för att leverera högkvalitativ byggstädning. Vi använder de senaste teknikerna och produkterna för att säkerställa en effektiv och grön städning. Vi tar också hänsyn till dina unika behov och skräddarsyr en lösning som passar just ditt bygge och dina krav.

Vår byggstädning inkluderar allt från grundstädning till detaljerad städning efter bygget är klart. Vi tar hand om allt från damm och skräp till borttagning av skyltar och skyddsmaterial. Vi säkerställer också att alla ytor är rena och fräscha, inklusive golv, väggar, fönster och tak.

Vårt mål är att leverera en städning som inte bara ser bra ut, men som också är hälsosam och säker för alla som arbetar eller besöker byggnaden. Vi använder enbart miljövänliga produkter och tekniker för att säkerställa att vi inte påverkar miljön på något negativt sätt.

Byggstädning
Hemstädning

Vi strävar efter långsiktigt samarbete och med anledning till detta följer vi alltid våra värderingar:

VIKTIGASTE FAKTORER
SOM PÅVERKAR PRISET

  • Inglasad balkong
  • Inredd källare / Gillestuga
  • Vindsförråd
  • Svårt tillgängliga ytor som kräver specialutrustning.

INGÅR EJ:

  • Ommöblering / Tunga lyft i bostaden
  • Ventilationskanaler
  • Braskaminer
  • Arbeten på höga höjder (skylift, kran eller dylikt)

NYTT INOM RUT & ROT

VIKTIGT! För de flesta städtjänster i Sverige gäller RUT-avdraget. Från och med 1 januari 2021 är RUT-avdraget höjt till 75.000 kr per person och kalenderår.
” Riksdagen har den 25 november beslutat att rutavdraget utvidgas med fyra nya tjänster. Det gäller arbeten som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021.
Följande fyra tjänster ger då rätt till rutavdrag: 
För tvätt och transport till återanvändning ska arbetskostnaden schablonberäknas till 50 procent av totalkostnaden. För övriga tjänster ska faktisk arbetskostnad anges. Taket för rutavdraget höjs samtidigt till 75 000 kronor per person och år, jämfört med dagens 50 000 kronor. Rotavdraget kvarstår med max 50 000 kronor per person och år.”
kontakta oss för mer information

Vad innebär Nöjd Kund Garanti:

FRESH TREND STÄDGRUPP

Fresh Trend är ett pålitligt och kostnadseffektivt alternativ för alla dina byggstädningbehov. Vi erbjuder en högkvalitativ städning till ett rimligt pris och vi garanterar att du alltid kommer att vara nöjd med vår service. Så välj Fresh Trend för din nästa byggstädning och upplev skillnaden själv.

Om mot allt förmodan du blir inte nöjd med städnings kvalité, kommer vi i första hand tillbaka och åtgärdar de moment som blev inte bra. Det betyder att anspråk och eventualiteter måste meddelas till oss inom 72 timmar efter avslutad städning. Om de åtgärdas på egen hand, gäller inte garantin.